FOTO VIDEO Pagube de zeci de mii de euro după un incendiu la o pensiune din Arieşeni

0
0

Pagube importante la o pensiune din Arieşeni după un incendiu care a distrus acoperişul şi, parţial, mansarda clădirii.

Un incendiu a izbucnit duminică, 25 februarie, la acoperişul unei pensiuni din localitatea Arieşeni. Pompierii din Câmpeni au intervenit pentru stingerea flăcărilor cu două autospeciale şi opt subofiţeri. Potrivit ISU Alba, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a avut loc la pensiunea ”Vila Apuseni”, clădire care dispune de patru apartamente, mai multe camere duble şi un restaurant cu o capacitate de 50 de locuri.  Pagubele sunt destul de importante şi se cifrează la zeci de mii de euro. Pompierii au reuşit să salveze bunuri de peste 100 de mii de euro.

Comunicatul ISU Alba: ”Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit duminică, pe str. Principală din loc. Bubeşti, com. Arieşeni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei pensiuni turistice. Pompierii militari au acţionat cu două austospeciale de intervenţie, în cooperare cu Staţia de pompieri Ştei din cadrul I.S.U.J. Bihor (au intervenit cu o autospecială de intervenţie) şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arieşeni.

image

Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperişul pensiunii confecţionat din lemn şi ţiglă şi mansarda confecţionată în totalitate din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 350 mp, mobilier, lenjerie, 10 televizoare, 9 frigidere, parchet şi instalaţii sanitare. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur. Pagubele au fost estimate la valoarea de 150.000 de lei.”

image
Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri