FOTO Imagini de la nunta unui fotbalist de la echipa naţională a României. Invitaţii VIP prezenţi la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi miri alături de Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghencampf. Foto: Facebook/ Hanul dintre Sălcii
Cei doi miri alături de Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghencampf. Foto: Facebook/ Hanul dintre Sălcii

Au apărut în spaţiul public primele imagini de la nunta fotbalistului Nicuşor Stanciu cu Andreea, aleasa inimii sale.

Imaginile făcute publice de reprezentanţii sălii de nunţi unde a avut loc evenimentul susprind mai multe ipostaze în care apar cei doi miri, dar şi o parte dintre invitaţii lor VIP. 

Printre aceştia, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghencampf, dar şi prieteni vechi de-ai fotbalistului, cum ar fi Mihai Pintili şi Adi Popa. Popescu şi Flick, cele două vedete de la Radio Zu, au fost prezentatorii nunţii, iar atmosfera a fost întreţinută de Andra şi Florin Ristei.

Anamaria Prodan este impresarul fotbalistului din Alba. Cununia religioasă a avut loc sâmbătă seară, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. 

nunta stanciu fotbalist alba

Nicuşor Stanciu s-a căsătorit civil încă din 1 iunie 2018, la Alba Iulia, cu Andreea Beldean, cea care, la momentul respectiv, îi era iubită de şase ani.

Cei doi au spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă chiar de ziua copilului, la Alba Iulia. Petrecerea a avut loc la Hanul dintre Sălcii, sala de nunţi de pe malul Mureşului. Sunt împreună din 2012, iar Nicuşor a cerut-o de soţie pe Andreea într-o excursie la Paris. Andreea este din Alba Iulia şi a studiat ingineria biomedicală la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

nunta stanciu fotbalist alba

Originar din Craiva, comuna Cricău, Nicuşor este decarul naţionalei de fotbal şi are 26 de ani. În prezent, joacă pentru clubul Al Ahli, în Arabia Saudită. Presa din Cehia a anunţat însă că se negociază o revenire a sa la Sparta Praga sau la Slavia Praga.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite