FOTO A câştigat Crosul Unirii la 92 de ani. Sportivul veteran şi-a bătut recordul de anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câştigătorul Crostului Unirii are 92 de ani
Câştigătorul Crostului Unirii are 92 de ani

Ştefan Nagy a reuşit la 92 de ani să alerge la Crosul Unirii desfăşurat sâmbătă la Alba Iulia şi să câştige competiţia rezervată celor mai vârstnici concurenţi.

Deşi are 92 de ani, Ştefan Nagy a alergat 2,7 kilometri în 25 de minute şi a câştigat ediţia din acest an a Crosului Unirii la categoria celor mai vârstnici concurenţi. Şi-a bătut recordul de anul trecut, când a străbătut aceeaşi distanţă în 28 de minute. Şi atunci a câştigat.

”Aş fi dorit ca de la Alba Iulia să fie mai mulţi. Mi-i ruşine oarecum că numai 3-4 persoane din Alba Iulia au concurat. Eu de 92 de ani am concurat… aşa că să fim sănătoşi”, le-a spus celor prezenţi, Ştefan Nagy, de pe prima treaptă a podiumului.

Bărbatul nu a fost sportiv pe parcusul vieţii sale, mai mult, s-a apucat de alergat la competiţii acum doi ani, pe când avea 90 de ani! Şi atunci a câştigat.

varstnic corsul unirii

  

”Tata a fost şi este un om activ. Şi acum la 92 de ani, merge la pescuit, face zilnic 5 km pe jos şi citeşte foarte mult. Este un om cumpătat, nu face excese alimentare, mănâncă orice fel de mâncare, dar cu măsură. Forţa lui vine din caracterul integru pe care îl are şi din dorinţa de a fi un bun exemplu pentru copiii, nepoţii şi strănepotii săi” a spus fiica acestuia, Monica Chindriş Ignat.

varstnic corsul unirii
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite