Emil Boc analizează reorganizarea teritorială la Alba Iulia. Prefecţii trebuie să vină cu opinii avizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul a confirmat prezenţa sa la Alba Iulia, la sfârşitul acestei săptămâni, la întâlnirea cu membrii Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România.  Emil Boc va fi însoţit de ministrul Traian Igaş.

Emil Boc va ajunge la Alba Iulia vineri, după amiază, în jurul orei 15.00. Premierul va avea o întâlnire cu toţi prefecţii din ţară. Vizita şefului Guvernului va fi una scurtă, de doar două ore.

„Premierul va avea o discuţie tehnică cu toţi prefecţii din ţară. Unul dintre punctele centrale ale dezbaterilor se referă la strategia de reorganizare teritorială a României. Fiecare prefect este aşteptat să vină cu opinii avizate“, a declarat Ştefan Bardan, prefectul judeţului Alba.

Alba Iulia va găzdui la sfârşitul săptămânii în curs reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România. În cadrul întâlnirii vor fin discutate teme importante vor fi discutate cu conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor. 

Ministrul Traian Igaş a confirmat că va ajunge la Alba Iulia vineri, şi va rămâne şi la dezbaterile de sâmbătă, 3 septembrie, de la orele 9.00, la Traseul celor Trei Fortificaţii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite