Consiliul local Alba Iulia a demis viceprimarul PPDD dar nu a ales pe nimeni în locul acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul local Alba Iulia
Consiliul local Alba Iulia

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat schimbarea din funcţie a viceprimarului PP-DD Dorin Şerdean, cu 13 voturi „pentru” şi 5 „împotrivă”. Votul a fost secret, iar cel în cauză, Şerdean, nu a fost prezent, fiind în concediu în Dubai.

Surprinzător, proiectul privind alegerea unui nou viceprimar a fost scos de pe ordinea de zi. Pentru votarea propunerii de schimbare din funcţie a lui Dorin Şerdean din eşalonul doi al conducerii Primăriei Alba Iulia, au fost 18 voturi valide.

Consilierii au bifat pe o hârtie „da” sau „nu” (dacă sunt de acord sau nu propunerea) şi au introdus voturile într-o urnă. Rezultatul a fost 13 voturi „pentru” şi 5 „împotrivă”. Voturile împotrivă puteau fi date de al doilea consilier PPDD şi de către aleşii PSD.

Dorin Şerdean rămâne consilier local. Într-o şedinţă ordinară ulterioară, va fi votată şi propunerea privind înlocuirea acestuia. Dorin Şerdean a ocupat funcţia de viceprimar de aproximativ doi ani, după plecarea din această poziţie a liberalului Simone Albani. Cele mai mari şanse de a fi ales viceprimar le are liberalul Gabriel Pleşa.

Primarul comunei Vinţu de Jos din Alba, audiat la Parchet pentru abuz în serviciu

Curtea de Conturi: nereguli financiare de 1 milion de euro la Primăria Arieşeni. Plăţi pentru o sală de sport care nu există

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite