Cine este tânărul ucis din gelozie cu mai multe lovituri de cuţit. Cum a scăpat iubita acestuia de mânia criminalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel este victima criminalului de la Răhău. Sursa foto Facebook
Daniel este victima criminalului de la Răhău. Sursa foto Facebook

Un tânăr foarte frumos şi cuminte. Astfel este caracterizat pe scurt tânărul ucis cu mai multe lovituri de cuţit luni dimineaţă, în jurul orei 04.00, în localitatea Răhău din judeţul Alba.

Daniel avea 23 de ani şi toată viaţa înainte. Era îndrăgostit de o tânără cu doi ani mai mică decât el, colegă de serviciu.

Cu cei doi tineri era coleg şi Paştiu Alexandru, consătean din Răhău, care făcuse o pasiune pentru tânăra în vârstă de 21 de ani. Nu a putut să accepte relaţia dintre cei doi şi a decis să se răzbune.

Luni dimineaţă, în jurul orei 04.00, Paştiu a intrat în locuinţa unde dormeau cei doi tineri şi i-a atacat cu un cuţit. Daniel nu a supravieţuit atacului, una dintre lovituri atingându-i inima. 

Iubita acestuia, înjunghiată şi ea, a avut noroc şi a scăpat cu viaţă. A reuşit să anunţe autorităţile dupe plecarea criminalului şi a ajuns la spital. Medicii spun că este în stare gravă, dar stabilă.

Atacatorul a aruncat cuţitul şi a fugit într-o pădure, la circa 10 kilometri de sat. A fost prins după câteva ore de către doi poliţişti care au folosit motociclete enduro, ajutaţi de alţi trei prieteni, toţi pasionaţi de acest sport.

”Inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa victimelor din municipiul Sebeş, sat Răhău, jud. Alba şi le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu un cuţit, în zone vitale ale corpului. În urma agresiunilor fizice, a survenit decesul unei victime de gen masculin în vârstă de 23 de ani şi rănirea celeilalte victime, de gen feminin, în vârstă de 21 de ani. Aceasta din urmă a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea sa de sănătate fiind stabilă. Presupusul autor a fugit de la locul faptelor, fiind identificat ulterior de către organele de poliţie, în apropierea unei păduri din localitate”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

criminal alba rahau

Paştiu Alexandru (foto sus) a fost reţinut luni, iar marţi, 20 aprilie, a fost arestat preventiv pentru trei infracţiuni: omor, tentativă la omor şi violare de domiciliu. Acesta nu vrea în arest şi a contestat măsura preventivă.

Pagina de pe Facebook a lui Daniel este plină cu mesaje sfâşietoare. ”Ma uit si tot nu-mi vine sa cred ca nu mai esti, ultima oara erai fericit ca ai casa si radeam ca te plictisesti la lucru, azi nu mai esti printre noi si nu stiu cine ti-a facut acest rau. O sa-mi lipseasca rasul tau si glumele tale, cuvintele sunt de prisos in astfel de momente, prefer sa stiu ca esti aici cu noi si nu printre ingeri. Sincere condoleanta familie din partea mea si a sotului meu.. drum lin prietene!”, a transmis un prieten al acestuia.

”Cuvintele depăşesc realitatea pentru ceea ce ai însemnat pentru noi! D-zeu să-ţi odihnească sufletul iubirea noastră! Însă făptaşul o şi-a scris singur destinul”, a scris un alt prieten. Altcineva suţine că era ”un prieten ce aducea împreuna cu el numai cuvinte de lauda şi apreciere in jur”.

Vă mai recomandăm să citiţi:

 

Cine sunt poliţiştii - motociclişti care l-au prins pe criminalul din Alba. Bărbatul a fost reţinut VIDEO

 

Mega-licitaţie în valoare de 200 de milioane de lei pentru traseele de transport călători din Alba

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite