Cine este tânărul de 20 de ani care a murit în accidentul rutier de pe DN7. Mesaje emoţionante de la prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Moldovan avea 20 de ani şi a murit în accident
Paul Moldovan avea 20 de ani şi a murit în accident

Tânărul în vârstă de 20 de ani care a murit în accidentul rutier ce s-a produs miercuri dimineaţă pe DN7, în judeţul Alba, se numea Paul Moldovan şi locuia în comuna Vinţu de Jos.

Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, în jurul orei 3.30, pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Şibot.

Potrivit poliţiei, maşina condusă victimă, un Volkswagen Touran, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit, violent, de zidul de protecţie al autostrăzii. Accidentul a avut loc exact în zona în care autostrada Orăştie - Sibiu supratraversează DN7. 

Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit drumul şi s-a ciocnit de zidul autostrazii. Tânărul, care a locuit ani buni cu familia în Spania, s-a stins în urma rănilor grave pe care le-a suferit în urma impactului. 

Sute de prieteni ai acestuia, din România şi Spania au transmis mesaje emoţionante pe Facebook:

Vai, Paul!!!ce durere ai adus în sufletele noastre! scumpul meu prieten!”

“Dragul şi scumpul meu prieten de o viaţă, îţi mulţumesc pentru cea mai frumoasă prietenie pe care mi-ai oferit-o. Îţi mulţumesc pentru că ai avut grijă de mine, pentru că ai avut încredere în mine. Mulţumesc pentru tot, suflet bun. Te voi păstra, mereu, în sufletul meu. “

“Câtă jale, câtă durere. Tu de ce nu ai supravieţuit? De ce alţii au noroc şi tu nu ai avut? Atâţia tineri au murit anul acesta. Ai venit din Spania, ne-am întâlnit luni, am râs, am jucat remi. A fost ultima îmbrăţişare. Dumnezeu să te odihnească. “

“Hermano siempre nos reiamos cuando estabamos juntos siempre me lo pasaba genial con tigo,pero cambio algo esta vez decidiste irete para siempre pero no te equivoques en eso algun dia nos veremos en el futuro y sigueremos riendonos como antes. Te quiero hermano y sigaras siendo mi hermano para todo la vida.”

Maşina a fost distrusă în totalitate. Foto: ziarulunirea.ro

image
Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite