Cine este cetăţeanul belgian decedat în incendiul care a mistuit o maşină. Motivul pentru care mergea des în comuna din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a fost mistuit de flăcări
Autoturismul a fost mistuit de flăcări

Cetăţeanul belgian care a decedat ars de viu într-un incendiu ce a distrus o maşină locuia de mai mult timp în România. Bărbatul mergea des în localitatea Ighiu din judeţul Alba.

Bărbatul a decedat carbonizat, după ce autoturismul în care se afla a fost distrus de un incendiu. Maşina se afla în curtea unei case ce aparţine Bisericii Reformate din comuna Ighiu. Cauza probabilă a incendiului care a mistuit maşina ar fi un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Există indicii potrivit cărora omul s-a culcat în autoturism, pe bancheta din spate şi, pentru a nu îi fi frig, a pornit motorul. O defecţiune la instalaţia electrică ar fi făcut ca maşina să se aprindă iar flăcările să se extindă cu repeziciune. 

Trupul carbonizat al bărbatului a fost găsit de pompieri după stingerea incendiului. Bărbatul mergea des în localitatea Ighiu din judeţul Alba, unde, potrivit localnicilor, se întâlnea cu o femeie.

      

image

Deocamdată nu se ştie motivul pentru care cetăţeanul belgian s-a urcat în maşină, în afară de faptul că ar fi fost obosit. Acesta se numea Geert Ramon şi avea 51 de ani. Pe profilul de pe Facebook al acestuia a trecut trăieşte

image

în Cluj-Napoca şi este originar din Torhout, Belgia.

Detaşamentul de pompieri din Alba Iulia a intervenit, duminică, în jurul orei 09.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Ighiu.

După stingerea incendiului, s-a constatat că în autoturism se afla cadavrul bărbatului. La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţii IPJ Alba care au făcut cercetarea la faţa locului. Ancheta în aces caz este în plină desfăşurare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite