Biciclist lovit în plin de o autoutilitară. Momentul impactului a fost filmat VIDEO

0
Publicat:

Momentul impactului între o autoutilitară și un biciclist, la intersecția a două străzi din Alba Iulia, a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Accidentul a fost susprins de o cameră de supraveghere FOTO captură video Youtube
Accidentul a fost susprins de o cameră de supraveghere FOTO captură video Youtube

În imagini se poate observa cum doi bicicliști ies de pe strada Trandafirilor pe strada București, din orașul Alba Iulia, pe sensul spre trecerea la nivel cu calea ferată.

Unul dintre aceștia taie intersecția pe contrasens și iese direct în fața unui autocamion, care circula pe strada București, pe sensul spre Piața I.C. Brătianu. Bărbatul este lovit în plin și aruncat la câțiva metri distanță pe carosabil.

Deși, reprezentanții poliției au anunțat că biciclistul a suferit doar răni ușoare, în final a fost nevoie de transportul acestuia cu un elicopter SMURD la un spital din Târgu Mureș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din imagini se poate observa că bărbatul care se deplasa pe bicicletă este vinovat de producerea accidentului. Polițiștii nu au comunicat rezultatul testelor pentru alcool realizate celor două persoane implicate.

Minor de 13 ani, decedat în accident cu bicicleta

Accidente grave în care sunt implicați bicicliști au loc des pe șoselele țării. În 7 octombrie, un accident în care a decedat un minor de 13 ani a avut loc în pe raza localității Bârza, județul Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 644, în comuna Bârza, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un biciclist, respectiv un minor de 13 ani, din comuna Bârza, județul Olt, care, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Drumul Județean 644, în comuna Bârza, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, virând brusc către stânga, moment în care ar fi fost lovit de către o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Balș, județul Olt, ce se deplasa în aceeași direcție de mers”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Copilul a decedat în urma evenimentului rutier, trupul acestuia fiind transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite