Bătaie într-un local din Alba Iulia continuată şi în stradă. Trei bărbaţi au fost reţinuţi de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătuşe FOTO politia md

Trei bărbaţi din Alba Iulia au ajuns după gratii, în urma unui scandal petrecut într-un club din oraş. S-au luat la bătaie cu alţi trei bărbaţi, în localul public, după care conflictul a continuat în stradă.

Cei trei sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit IPJ Alba, vineri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 42 de ani, din Alba Iulia, care în noaptea 28/29 septembrie, în timp ce se aflau într-un local public din Alba Iulia, i-ar fi agresat alţi trei bărbaţi, pe fondul unor neînţelegeri spontane. Agresiunile ar fi continuat şi în afara localului public, pe o stradă din apropierea acestuia.

Alături de cei trei bărbaţi, în scandal a mai fost implicat şi un tânăr de 27 de ani, care este cercetat în stare de libertate, pentru aceleaşi fapte.

Cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite