Baschet: CSU Alba Iulia vrea revanşa în faţa formaţiei Rapid Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbalistele clubului Universitatea
Baschetbalistele clubului Universitatea

CSU Alba Iulia întâlnește sâmbătă pe teren propriu formația Rapid București, într-o partidă care contează pentru etapa a XI-a a campionatului românesc la baschet feminin. Echipa din Alba Iulia porneşte ca favorită în meci având de partea sa startul foarte bun de campionat.

Sportivele de la CSU vor să își ia și revanșa împotriva bucureștencelor, care au 2-0 la întâlniri directe, chiar dacă doar un singur joc l-au câștigat pe teren, partida tur din sezonul 2008/2009 din capitală fiind câștigată de gazde la masa verde 20-0 prin neprezentarea echipei noastre. Singura partidă disputată între cele două combatante s-a încheiat cu scorul de 82-36 pentru Rapid.

Întâlnirea găsește cele două echipe la o distanță consistentă în clasament. CSU Alba Iulia are nouă victorii și o înfrângere în campionat și se află pe poziția a doua în clasament, în timp ce Rapid București se plasează pe locul 10 cu trei victorii și șapte înfrângeri în acest sezon. Partida dintre CSU şi Rapid București va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie 2011, începând cu ora 17:00, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

„Va fi un alt meci în calea nostră de a ne atinge obiectivul. Cum am mai spus, fiecare meci e diferit, toţi adversarii sunt periculoşi aşa că noi ne pregătim foarte bine ca pentru fiecare meci şi nu ne subestimăm adversarul. Fetele noastre un moral foarte bun, mi-au demonstrat acest lucru şi la Arad şi cu siguranţă acest lucru ne va ajuta şi în meciul cu Rapid“, a declarat Tomas Bilek, antrenor CSU Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite