Bărbaţi sancţionaţi de jandarmi pentru că au băut alcool în faţa Catedralei Greco-Catolice din Blaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Trei bărbaţi au fost sancţionaţi de un echipaj de jandarmi pentru că au băut alcool în faţa Catedralei Greco-Catolice din Blaj. Cei trei se manifestau zgomotos şi i-au deranjat pe localnicii care treceau prin zonă.

Cei trei domiciliază pe raza comunelor Mihalţ, respectiv Cetatea de Baltă şi au încercat să-şi justifice comportamentul prin faptul că sunt vechi prieteni şi erau bucuroşi că se întâlniseră întâmplător în municipiul Blaj. 

„Cei care au trecut miercuri, în jurul orei 14.00, prin faţa Catedralei Sfânta Treime din localitate au fost nevoiţi să-i urmărească pe cei trei consumând alcool şi manifestându-se zgomotos. Unul dintre aceştia, indignat, a semnalat scena la 112, iar la faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie. Bărbaţii au fost identificaţi ca fiind G.S. ( 23 de ani ), G.S. ( 28 de ani ) şi T.I. ( 49 de ani) şi au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris. Pentru prevenirea unor astfel de fapte, echipajele de jandarmerie vor acţiona pentru depistarea celor care consumă alcool în spaţii publice neautorizate”, se afirmă într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Alba.

Consumul de băuturi alcoolice în spaţii publice se sancţionează cu amendă de la 100 la 500 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite