Aquapark de Arieşeni la 1.000 de metri altitudine. Cum se distrează turiştii pe lacul de lângă pârtia de schi VIDEO

0
0

Chiar dacă e vară, distracţia este în toi în acest sezon pe pârtia de schi de la Vârtop – Arieşeni, unde turiştii pot să se bucure de o activitate mai puţin obişnuită: „Slip and Slide“. Aventura are loc în lacul de acumulare folosit iarna la producerea zăpezii artificiale.

În amintirea zilelor cu zăpadă numai bună de schiat sau pur şi simplu de dragul unor momente pline de adrenalină, la pârtia de la Arieşeni – Vârtop, în Munţii Apuseni turiştii se pot distra într-un „exerciţiu de vară”.

Lacul de acumulare a apei destinată iarnă pentru fabricarea zăpezii artificale devine în timpul verii un veritabil aquapark. Au fost amenajate tobogane pe care cei mai curajoşi pot plonja cu viteză, ca să se răcorească. Desigur, trebuie ţinut cont că temperaturile sunt de vară, dar vară la munte, adică nu se resimte căldura copleşitoare din ultimele zile. 

Astfel, pe lângă drumeţiile în aer curat şi minunăţiile naturii din Apuseni, acum cei amatori de senzaţii tari pot experimenta şi bălăceală de „aquapark”. Pot coborî cu viteză pe tobogane, plonjând în bazinul de la baza pârtiei. 

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri