Anomalie la un magazin Lidl din Alba Iulia. Diferenţă de 20 de lei la preţul unui produs afişat la raft, faţă de cel încasat. Reacţia companiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: alba24.ro
Foto: alba24.ro

Un client Lidl din Alba Iulia a reclamat o diferenţă de 20 de lei pe kilogram la preţul unui produs afişat la raft, faţă de cel încasat la casă.

Clientul a cumpărat un singur produs, motiv pentru care şi-a şi dat seama de diferenţa de preţ.

”La specialitatea vrăbioară de mânzat, preţul pe kilogram pe etichetă era de 59,90 de lei, iar cel de pe bon de 79,90. Nu mi-aş fi dat seama dacă luam mai multe produse”, a transmis cumpărătorul.

La cantitatea cumpărată, diferenţa a fost de aproximativ 5 lei. Omul spune că deşi a atras atentia angajatilor, i s-a spus că dacă nu îi convine, să nu cumpere şi că ei nu au ce să facă, ceea ce l-a nemulţumit mai tare decât preţul.

   

Contactaţi de Alba24, reprezentanţii Lidl România au confirmat greşeala şi şi-au cerut scuze clientului.

”În primul rând, dorim să cerem scuze clientului nostru pentru neplăcerile create. Diferenţa de preţ este una accidentală şi provine dintr-o eroare de etichetare, pe care colegii noştri au corectat-o. Ne dorim să remediem situaţia şi îl rugăm pe clientul nostru să se prezinte în magazin cu bonul de cumpărături.

Respectul faţă de clienţi este o valoare fundamentală pentru compania noastră şi, de aceea, angajaţii din magazinul nostru din Alba Iulia vor fi şcolarizaţi suplimentar cu privire la modul de interacţiune cu clienţii”, au transmis reprezentanţii Lidl.

.

Vă mai recomandăm şi:

 

FOTO Cum a fost salvată de la dispariţie o căsuţă veche de 160 de ani, parcă desprinsă din poveşti, din Apuseni

 

FOTO VIDEO Mobilizare susţinută şi pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeş - Turda. Stadiul fizic se apropie de 80%

Alba IuliaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite