Alba Iulia: Un bărbat beat la volan a omorât şase capre şi a rănit mai multe oi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat ce conducea băut un autoturism pe DN 75, în zona Munţilor Apuseni, a intrat aseară într-o turmă de oi şi capre şi a omorât, respectiv rănit, mai multe animale.

Bărbatul (D. B.), de 42 de ani, din comuna Vadu Moţilor, nu a oprit autoturismul în apropierea turmei de animale, care era însoţită de patru ciobani echipaţi cu lanterne.

Accidentul s-a produs pe drumul naţional dintre Câmpeni şi Vadu Moţilor. În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului şi moartea unui număr de 6 capre şi rănirea mai multor oi.

După producerea accidentului conducătorul auto nu a oprit. La o distanţă de 500 de metri a intrat cu autoturismul în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. 

„În urma testării lui cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Cîmpeni unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie“, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite