Alba Iulia: Senatorul PDL Nicolae Dobra are poprire de 3.000 de lei pe salariu pentru un credit neplătit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PDL de Alba, Nicolae Dobra, are poprire pe salariul de senator şi pe pensia de militar după ce nu a mai plătit ratele unui credit în valoare de 100.000 de lei contractat de la Leumi Bank.

Parlamentarul a recunoscut că este obligat să plătească la bancă 3.000 de lei pe lună în condiţiile în care, potrivit ultimei sale declaraţii de avere, are un venit lunar de aproximativ 6.000 de lei pe lună.

Leumi Bank a publicat în luna aprilie a acestui an un anunţ de licitaţie pentru un teren în suprafaţă de 1.781 mp din localitatea Petreşti, aparţinând lui Nicolae Dobra. Prin executarea silită a parlamentarului instituţia bancară intenţiona să recupereze împrumutul de 100.000 de lei contractat în 2007 şi neachitat.

„Mi-ar fi convenit ca banca să vândă terenul şi să se stingă întreaga problemă însă cum nu s-a reuşit acest lucru, salariul şi pensia mea rămân proprite“, a afirmat parlamentarul PDL. Dobra a precizat că a ajuns îna ceastă situaţie din cauza unor prieteni pe care a vrut să îi ajute într-o afacere.

"Nişte prieteni aveau o societate comercială şi vroiau să înfiinţeze o ciupercărie. Am crezut în ideea asta, ei nu puteau să ia pe firmă credit şi atunci eu având posibilitate să iau acest credit am luat un credit care a fost luat pe un an de zile. Este vorba de o sumă de 100 de mii de RON. A fost gajat un teren pe care l-am cumpărat în 2007 pentru cei doi copii ai mei. Nu am putut să plătesc, deci firma nu a mers, ciupercăria nu funcţionează, oamenii nu au avut de unde să-mi dea banii", a completat senatorul Nicolae Dobra.

Parlamentarul a mai spus că deţine un contract de împrumut pentru suma respectivă cu prietenii pe care i-a ajutat în urmă cu trei ani.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite