Alba Iulia: Săptămâna mobilităţii la Aiud. Poliţiştii promovează transportul în comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stradă din centrul oraşului Aiud
Stradă din centrul oraşului Aiud

Primăria Aiud organizează în perioada 16 – 22 septembrie 2010, mai multe evenimente care marchează a XIX-a ediţie a Săptămânii mobilităţii cu tema: Călătorind mai inteligent, trăim mai bine.

Programul manifestărilor din zilele următoare: Luni 20.09.2010 începând cu ora 9:00 se va face Promovarea folosirii mijloacelor de transport nepoluante, în colaborare cu Poliţia municipiului Aiud, Poliţia Comunitară şi cetăţenii care tranzitează oraşul.

Această acţiune constă în împărţirea de către forţele de ordine, şoferilor participanţi la trafic, a unor pliante cu mesaje sugestive legate de folosirea mijloacelor de transport în comun în detrimentul maşinilor personale.

Marţi 21.09.2010, ora 9:00: continuarea acţiunii de mediatizare Călătorind inteligent, trăim mai bine, prin distribuirea de pliante în mijloacele de transport în comun. Începând cu ora 18:00 la Sala de Sport de pe strada Tribun Tudoran, nr. 5 – Aerobic în verde.

Miercuri, 22.09.2010, ora 12:00 – întâlnire la sediul primăriei cu profesoara Filimon Ildiko, de la Şcoala Generală Axente Sever, în vederea semnării parteneriatului între cele două instituţii pentru proiectul Amenajare zonă de agrement în Pădurea Sloboda.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite