Alba Iulia: Egal norocos pentru FC Unirea în disputa cu Arieşul Turda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii albaiulieni au evoluat slab şi nu au avut ocazii clare de gol. Mai mult, fundaşul Kamara a fost autorul unui henţ în careu, în minutul 20, nesancţionat de arbitru.

În schimb, oaspeţii au avut câteva ocazii importante la poarta fotbaliştilor din Alba Iulia. Portarul Pascal a blocat, în minutul 27, în două faze consecutive, mai întâi şutul din afara careului expediat de Cr. Pop, şi apoi lovituara cu capul a lui Cr. Bucur.

În minultul 92, Cr. Pop a executat o lovitură liberă de la 18 metri. Mingea a şters bara transversală şi a ieşit în aut.

FC Unirea are 19 puncte şi poziţia 13 în seria a II-a, la trei puncte de echipa care se află pe locul de retrogradare, ACU Arad, care are, însă, un meci mai puţin disputat.

Gabi Stan: „Ne-a fost greu în a doua repriză, au făcut anti-joc. Este un punct câştigat. Din păcate nu am reuşit să legăm trei victorii, le-am spus elevilor mei că o echipa este bună dacă leagă trei victorii consecutive, foarte bună dacă leagă patru şi mare dacă reuşeşte să câştige cinci întâlniri la rând“.

Florin Fabian: „Rezultatul este meritat însă suferim în ofensivă. Au fost două reprize distincte, în prima am presat şi am făcut un joc bun însă în a doua Alba a încercat dominarea".

FC Unirea: Pascal - Bălu, Kamara, Potopea, Giurgiu - Spătaru, Pleniceanu, D. Militaru, Boboc - Stanciu - Câmpeanu (cpt)
Rezerve: Rotaru - Oară, Ivan, C. Cristea, M. Oprea, S. Mureşan, Filip
Antrenor: Gabi Stan

Arieşul: Pampea (cpt) - Cr. Pop, Bier, Timar, Tegzeş - Barbuloviciu, Lupuţ, Pocean, Şaim - Tilincă, Cr. Bucur
Rezerve: M. Moldovan - Cosma, Zambuzzi, Pecarov, I. Chirciu, Lăcovişte, Târcă
Antrenor: Florin Fabian.

Arbitru: Adrian Ilyeş (Ploieşti); Asistenţi: Gabriel Dan (Timişoara) şi Lucian Dan Ilieş (Braşov)

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite