Alba Iulia: Distracţie cu animatoare fierbinţi la petrecerile din cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile practicate de cluburile din Alba Iulia pentru petrecerea de sfârşit de an sunt cuprinse între 140 şi 150 de lei. Patronii se întrec în oferte speciale pentru a atrage cât mai mulţi clienţi.

Pentru tinerii care aleg să-şi petreacă noaptea dintre ani în Alba Iulia, cluburile din oraş vin cu oferte care de care mai atractive. Bufetul suedez şi barul liber, cu băutură pe alese, la discreţie, este principala surpriză pregătită pentru tineri.

150 de lei, preţul unei seri de distracţie

Majoritatea cluburilor din oraş au locurile ocupate în procent de 70 la sută şi speră ca albaiulienii să se decidă pe ultima sută de metri. „Pentru Revelion am pregătit clienţilor bufet suedez, iar băutura este gratis. Petrecerea începe la ora 22.00 şi va ţine până dimineaţa. Pe lângă muzică de cea mai bună calitate o să fie şi jocuri de lumini. Mai avem vreo 30 de locuri libere, dar sperăm să se ocupe“, a spus Tiberiu Moldovan, managerul clubului Enjoy din Cetate. Acesta a precizat că preţul este de 139,99 lei de persoană.

În IQ Fashion Club, din incinta Alba Mall, atmosfera de revelion este întreţinută de DJ Green Grass şi animatoarele de la Wild Cats care vor incendia atmosfera. „Celor care aleg să-şi petreacă noaptea de Anul Nou cu noi le oferim un meniu deosebit şi variat, precum şi freebar“, a spus Cristian Udrea, managerul IQ Fashion Club. Pentru seara de sâmbătă, 1 ianuarie 2011, tematica este „New Year Celebration“, iar pentru duminică, 2 ianuarie 2011, „Happy New Year IQ Party“.

Oferte speciale

Clubul Allegria din centrul oraşului a pregătit pentru petrecăreţi o seară aparte pe ritmurile muzicii retro şi dance. „Noi avem o ofertă specială. Preţul este de 150 de lei, dar pentru două seri de distracţie. În prima seară oferim bufet suedez şi fiecare îşi alege băutura. Pentru seara de 1 spre 2 decembrie, masa este rezervată din oficiu, iar ca bonus, o şampanie gratis“, a spus Vlad Steau, administratorul Allegria Club. Atmosfera va fi întreţinută de MC Baloo.

La Pub 13, din şanţurile Cetăţii Alba Iulia, clienţi sunt aşteptaţi în noaptea de Revelion cu bucate deosebite. „Pe lângă bunătăţile specifice, nu vor lipsi curceii şi curcanii în crustă şi tradiţionalul cârnaţ picant. Tariful este de 150 de lei de persoană, dar toate locurile s-au ocupat“, a spus unul dintre reprezentanţii clubului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite