Alba: Dosar penal pentru furt din lanul de porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Duminică, 31 octombrie a.c., un echipaj de jandarmerie s-a deplasat pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia şi a surprins în flagrant 4 persoane care încercau să sustragă porumb.

În jurul orei 15.00, un cetăţean care are în arendă o parcelă de teren în zona agricolă cunoscută  ca “ILF” a observat trei bărbaţi şi o femeie care culegeau porumbul pe care el l-a cultivat şi-l încărcau într-o căruţă. Drept urmare, printr-un apel telefonic la numărul unic de urgenţe 112, a solicitat intervenţia forţelor de ordine.

Un echipaj de jandarmerie a fost îndrumat spre locul indicat în solicitare şi a reuşit să-i prindă în flagrant pe cei patru, iar cele peste 200 de kg de porumb care fuseseră deja încărcate în căruţă.

Cei patru au fost identificaţi ca fiind B. Dan, B. Constantin, B. Ilie şi S. Dana, cu vârste cuprinse între 35 şi 24 de ani, domiciliaţi în Alba Iulia, iar pe numele lor au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Totodată, atelajul hipo folosit la săvârşirea faptei a fost ridicat în vederea confiscării.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite