Alba: 60% din elevi, experimentaţi la română oral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevi aşteptând să susţină proba de comunicare orală în limba şi literatura română
Elevi aşteptând să susţină proba de comunicare orală în limba şi literatura română

Aproape 60 la sută din  elevii din Alba evaluaţi la proba de comunicare orală în limba şi literatura română au primit calificativ de utilizator experimentat. Mai exact 2218 absolvenţi dintr-un total de 3.632 elevi care s-au prezentat în faţa comisiilor de evaluare.

În urma examinării, 1037 vor avea certificat de utilizator avansat, iar restul s-au încadrat în categoria utilizator de nivel mediu.

Din datele prezentate de Inspectoratul şcolar rezultă că au absentat 49 de elevi şi că niciun candidat nu a fost eliminate pe motiv de tentativă de fraudă.

CALENDAR BACALAUREAT 2011:

13-17 iunie Evaluarea competentelor digitale - proba D (proba scrisă/practică)

20-23 iunie Evaluarea competentelor lingvistice într-o limbă de  circulaţie internaţională - proba C (proba orala, scrisă şi practică)

27 iunie Limba şi literatura română - proba E)a) - proba scrisă

28 iunie Limba si literatura materna - proba E)b) - proba scrisă

29 iunie Proba obligatorie a profilului - proba E) c) (istorie pentru profilurile umanist, artistic, pedagogic - bibliotecar-documentarist, instructor-animator, instructor activitati extrascolare -, educatie fizica si sport, teologic si matematica pentru celelalte profiluri) - proba scrisă

1 iulie Proba la alegere a profilului si specializarii - proba E)d) (geografie, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie pentru profilul umanist; fizica, chimie, biologie sau informatica pentru profilurile real şi militar; geografie, logică, psihologie sau economie pentru profilul servicii; fizica, chimie sau biologie pentru profilul resurse naturale si protectia mediului si pentru profilul tehnic; geografie, logica, psihologie, economie sau filosofie pentru profilurile artistic, pedagogic, educatie fizica si sport si profilul teologic) - proba scrisă

3 iulie Afişarea rezultatelor

4 iulie Depunerea contestatiilor (orele 08.00 - 12.00)

5-7 iulie Rezolvarea contestaţiilor

8 iulie Afişarea rezultatelor finale

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite