Agresiune la sediul E.ON Alba Iulia. Un client nemulţumit de valoarea facturii a distrus o uşă UDPATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de clienţi, la coadă la E-ON Alba Iulia
Zeci de clienţi, la coadă la E-ON Alba Iulia

Personalul de pază al societăţii E.ON Alba a avut nevoie de sprijinul jandarmilor, după ce un bărbat nemulţumit că nu primea explicaţii legate de o factură a forţat uşa de acces.

UPDATE Reacţia reprezentanţilor companiei furnizoare: ”E.ON Energie România a redeschis ieri, 4 aprilie, magazinul din municipiul Alba Iulia, după o perioadă în care acesta a fost închis dat fiind contextul pandemic.

În contextul aglomeraţiei create, pe care o regretăm, au existat şi nemulţumiri din partea unui client pentru explicaţiile primite în legătură cu factura de gaze naturale, dar care nu justifică comportamentul nepotrivit, soldat cu distrugerea mecanismul de închidere a uşii magazinului.

Recomandăm clienţilor care au solicitări şi/sau nelămuriri, să utilizeze cu încredere următoarele canale alternative la deplasarea la magazinul companiei. Compania îşi asigură clienţii că lucrează la capacitate maximă pentru a răspunde în cel mai scurt timp cu putinţă problemelor pe care aceştia le semnalează”.

Textul iniţial: ”În urma unui apel la 112, luni 4 aprilie, în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmerie a intevenit de urgenţă la sediul unei instituţii din municipiul Alba Iulia pentru aplanarea unui scandal.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani ar fi fost nemulţumit că nu primeşte explicaţiile solicitate cu privire la cuantumul unei facturi.

Drept urmare, a ignorat indicaţiile personalului de pază, a forţat intrarea în instituţie şi a distrus mecanismul de închidere al unei uşi. În urma acţiunii jandarmilor s-a prevenit escaladarea violenţei, iar pentru fapta săvârşită bărbatul urmează să fie cercetat conform normelor de procedură penală”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Alba.

Scandalul s-ar fi produs la sediul E.ON Alba, acolo unde în ultimele zile s-au format cozi mari. Zeci de locuitori din Alba Iulia, da rşi din alte localităţi, au venit pentru a cere explicaţii legate de facturile mari şi pentru alte probleme. 

Birourile de relaţii cu clienţii ale furnizorului de gaz au fost închise timp de mai multe luni, din cauza pandemiei. Perioada a coincis cu creşterile mari ale facturilor, mulţi dintre clienţii nemulţumiţi neavând cu cine să discute pentru a primi explicaţii.

Vă mai recomandăm:

 

Meşteşugul pierdut al moţilor din Apuseni. Cum se obţinea piatra de var, nelipsită din gospodării VIDEO

 

Curtea de Apel Alba Iulia, despre Raed Arafat: „Poziţia de secretar de stat la MAI nu e suficientă pentru a fi şef la DSU”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite