Admitere liceu 2011. Repartizarea locurilor în Alba Iulia UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

alba.adevarul.ro  vă prezintă rezultatele în urma repartizării la liceele din judet. Listele complete vor fi afişate marti, 12 iulie 2011.

UPDATE 2: Liceele din Alba au rămas după prima etapă a repartizării electronice a candidaţilor cu un număr de 209 de locuri libere, majoritatea în domeniul tehnic.

Cele mai multe locuri neocupate (53) sunt la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia la specializarea Construcţii, instalaţii şi lucrări publice.
La Grupul Şcolar “Timotei Cipariu” din Blaj există 36 de locuri neocupate la specializarea Mecanică şi 12 la Fabricarea produselor din lemn.

Vezi aici la ce liceu ai fost admis.

Consultă  aici listele cu rezultate

La Grupul Şcolar Forestier Câmpeni se mai pot ocupa un număr de 23 de locuri la specializarea Fabricarea produselor din lemn. Colegiul Naţional „Bethlen Gabor” din Aiud mai are disponibile trei locuri la profilul Real, specializarea Matematică-Informatică, în timp ce la Grupul Şcolar „Corneliu Medrea” din Zlatna mai sunt şapte locuri la specializarea Ştiinţele Naturii.

UPDATE 1: Absolvenţii de gimnaziu au fost repartizaţi marţi, în clasa a IX-a, la liceele pentru care au optat pe fişele de înscriere.

Prima medie de intrare la Colegiul „Dionisie Pop Marţian“din Alba Iulia, la profilul Economic a fost de 9,99 şi a fost obţinută de Luca Andreea. Şi la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan“din Alba Iulia , 9,99 a fost prima medie de admitere, la specializarea Ştiinţele Naturii. Rezultatul a fost obţinut de Andrada Petruse.

Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan“ ocupă şi următoarele cinci poziţi pe lista candidaţilor ordonaţi descrescător în funcţie de media de admitere. Aici au fost admişi trei elevi cu 9,98 şi alţi doi cu 9,97, la specializările Matematică – Informatică, respectiv Ştiinţele Naturii. Şi la Colegiul „Titu Maiorescu“ din Aiud s-a intrat cu medie mare. Vasile Suciu a fost admis la Matematică -Informatică cu media 9.96.

La Evaluarea Națională au fost înscriși aproape 3.600 de absolvenţi de clasa a VIII-a din  Alba. La matematică  din cei 3.686  de candidaţi prezenţi la examen, 1.157 nu au luat notă peste 5. La nivelul judeţului s-au obţinut la Limba română 440 de note sub 5.  Au fost notaţi cu 10 un număr de 50 de elevi la română şi 27 la matematică.

Andreea Luca şi Andrada Petruse sunt singurele candidate din Alba care au obţinut nota maximă la examen. Fetele au studiat la Şcoala generală cu clasele I-VIII din Stremţ şi au primit punctajul maxim, atât la Limba română, cât şi la Matematică.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite