Acident mortal în Alba. Un bărbat a fost lovit de un camion pe un drum judeţean UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Un accident rutier grav s-a produs pe raza localităţii Mihalţ din judeţul Alba. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost lovit de un camion, în zona DN 14B – DJ 142L.

UPDATE Din primele cercetă efectuate de către poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia, angajat al unei societăţi comerciale care efectuează lucrări de amenajare al terasamentului căii ferate, în timp ce a efectuat o manevră de mers înapoi cu o autoutilitară, l-a acroşat pe un bărbat de 53 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, angajat al aceleiaşi societăţi.

În urma accidentului, bărbatul de 53 de ani a suferit leziuni corporale grave şi a decedat. În legătură cu producerea evenimentului au fost anunţaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, care s-a deplasat la faţa locului, pentru efectuarea de verificări. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă

Textul iniţial: Potrivit IPJ Alba, un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost rănit grav după ce a fost accidentat de un camion, pe DJ 142 L, în comuna Mihalţ.

Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare. ISU Alba a transmis faptl că Garda de intervenţie Blaj intervine pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurare măsuri PSI la un accident rutier produs pe DN 14B, în localitatea Mihalţ.

Din informaţiile preliminare ar fi vorba despre o persoană lovită de un camion. Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii. Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de terapie intensivă mobilă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite