VIDEO Urlete misterioase într-o pădure din Canada. Nimeni nu ştie ce fel de creatură le produce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Experţii şi vânătorii din guvernul canadian încearcă să afle de la ce creatură provin urletele şi ţipetele înregistrate într-o regiune sălbatică a ţării.

Gino Meekis a plecat la vânătoare de cocoşi de munte cu soţia şi nepotul lui, în pădurile aflate la nord-vest de Ontario, la peste 50 de kilometri de cea mai apropiată localitate. Atunci au auzit mai multe zgomote ciudate de undeva din depărtare, scrie The Guardian. 

Când am auzit primul ţipăt am crezut că este un elan, dar mi-am schimbat părerea când l-am auzit ţipând iar şi iar, a declarat el.

Meekis, un vânător pasionat, e obişnuit cu zgomotele făcute de elanii, urşii negri şi lupii din regiune. Am auzit multe feluri de animale în sălbăticie, dar nimic de acest fel. Am crescut mergând la vânătoare cu bunicul meu până la vârsta de 12 ani”, a mai spus bărbatul.

Urletele, la început auzite din depărtare, au început să se apropie, a mai povestit el. L-am auzit cum se mişca … suna ca şi când ar fi masiv. Soţia mea s-a speriat, l-a luat pe nepotul nostru şi s-a dus repede către maşină”, a spus acesta.

Pe când se întorceau la maşină, Meekis a scos telefonul mobil şi a înregistrat urletele. Clipul a fost postat pe Youtube şi a adunat deja peste un milion de vizualizări.

Unii au speculat că ar fi fost un lup de mari dimensiuni, alţii că a fost un urs grizzly, cu toate că un astfel de animal nu a fost observat până acum pe acolo. Înregistrarea a determinat şi speculaţii cum că ar confirma existenţa lui Yeti sau a lui Wendigo, două creaturi din legende, care ar trăi în zonele sălbatice din Canada. De exemplu, Wendigo este considerat un spirit malefic provocator de psihoze.

Biologii de la ministerul pentru resurse şi păduri din Ontario cred că sunetele provin de la o specie cunoscută, dar încă nu ştiu de la care. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite