VIDEO O chinezoaică a născut singură într-un autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chinezoaica a născut singură Captură YouTube
Chinezoaica a născut singură Captură YouTube

O chinezoaică a născut într-un autobuz aflat în mers sub privirile uimite ale călătorilor şi ale fiului ei de doar trei ani. Nou-născutul a fost botezat după numele companiei care a fabricat autobuzul în care a venit pe lume.

În dimineaţa zilei de 12 decembrie, femeia în vârstă de 39 de ani a simţit dureri puternice în zona abdomenului, aşa că şi-a luat de mână fiul de trei ani şi au pornit spre spitalul din oraş. Cei doi se aflau deja la bordul autobuzului când femeii i s-a rupt apa.

Potrivit imaginilor surprinse de camera de supraveghere din autobuz, femeia a intrat în travaliu şi a început să strige. Pasagerii autobuzului au întrebat-o dacă o pot ajuta în vreun fel, însă femeia nu putea să scoată niciun cuvânt din cauza contracţiilor.

Uimiţi de ceea ce se întâmplă, călătorii l-au alertat pe şofer. Acesta a pornit spre cel mai apropiat spital, însă micuţul din pântecele femeii n-a mai avut răbdare, aşa că chinezoaica a fost nevoită să nască în autobuz.

În înregistrarea de pe camera de supraveghere se poate vedea cum femeia scoate la un moment dat un nou-născut de sub fusta ei. Totul, sub privirile uimite ale călătorilor.

Autobuzul n-a reuşit să ajungă la spital, însă, din fericire, călătorii au putut opri o ambulanţă.

Potrivit Daily Mail, atât mama, cât şi copilul sunt sănătoşi şi se află în afara oricărui pericol.

Incidentul a avut loc în oraşul Chengdu, provincia chineză Sichuan, în 12 decembrie 2012 (12/12/12), o dată considerată de chinezi ca fiind una cu noroc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite