Val de aer polar în România. Temperaturile, mai mici cu zece grade decât media normală a perioadei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: epa-efe
FOTO: epa-efe

Se anunţă temperaturi extrem de mici în următoarea perioadă şi asta din cauza unui val de aer polar care va lovi ţara noastră chiar de mâine, conform Autorităţii Naţionale de Meteorologie.

Valul de aer polar vine dinspre zona arctică a Rusiei şi va lovi România în următoarele zile. Vremea rea va afecta iniţial regiunile din vestul ţării, iar începând de săptămâna viitoare se va extinde şi în toate celelalte zone, inclusiv în Capitală, undwe vremea se va strica începând de duminică, arată ştirileprotv.ro

Foarte afectate vor fi ţările din Europa Centrală. Dimineaţa, temperaturile ar putea ajunge chiar la pragul îngheţului. Diferenţele ar putea fi şi de 10 grade în minus faţă de media normală a acestei perioade a anului.

Potrivit meteorologilor, „aerul rece rece vine din regiunea polară, ca un nucleu rece şi a cauzat instabilitatea care a fost şi până acum. De duminică va fi o răcire mai intensă decât am avut acum”, a confirmat meteorologul Robert Balasz pentru stirileprotv. Specialiştii spun că temperaturile sunt sub cele normale pentru această perioadă. 

Grafice via www.severe-weather.eu

1
qwert
ffff
errrr
ddd
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite