UPDATE Trafic restricţionat pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36; porţiuni din A2 Bucureşti – Constanţa au fost de asemenea închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Infotrafic avertizează că, joi seară, plouă torenţial pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, existând pericol de acvaplanare. În plus, la kilometrul 36, traficul este restricţionat din cauza unui copac care a căzut pe carosabil. De asemenea, a fost oprit şi traficul rutier pe A2 Bucureşto - Constanţa la kilometru 10-500 de metri (Bucureşti) până la 106 + 800 de metri (Drajna Nouă).

UPDATE: Centrul Infotrafic a mai informat că din cauza poleiului, traficul rutier pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa a fost oprit de la kilometrul 10+500 de metri(Bucureşti) până la 106 + 800 de metri (Drajna Nouă).

Centrul Infotrafic anunţă că, joi seară, plouă torenţial pe autostrada A1 Bucureşti –Piteşti, existând risc de producere a fenomenului de acvaplanare.

„În zona kilometrului 36, pe sensul către capitală, din cauza unui copac căzut pe suprafaţa carosabilă, prima bandă este restricţionată”, a transmis Infotrafic. 

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite