Un model de pe Instagram şi-a deformat obrajii pentru a nu mai arăta „ca un hamster”. Tânăra este mulţumită cu aspectul de acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modelul de pe social media, care se mândreşte cu 270.000 de fani pe Instagram Foto: Instagram  Anastasiia Pokreshchuk
Modelul de pe social media, care se mândreşte cu 270.000 de fani pe Instagram Foto: Instagram  Anastasiia Pokreshchuk

Un fotomodel de pe Instagram, care a cheltuit peste 1.800 de euro pentru modificarea obrajilor, spune că ”nu va mai asculta niciodată medicii”, după ce un doctor a avertizat-o împotriva „riscurilor inerente” ale unui tratament repetat. Tânăra se declară mulţumită de rezultatul final, potrivit Daily Mail.

Femeia se numeşte Anastasiia Pokreshchuk, are 32 de ani şi este din Kiev, Ucraina. Ea şi-a petrecut ultimii doi ani administrându-şi injecţii faciale şi crede că - înainte de aceste intervenţii - arăta ca un ”hamster”. 

Anastasiia a declarat într-o emisiune televizată din Marea Britanie că este ”mulţumită de aspectul ei” şi s-a descris ca fiind „cel mai frumos monstru pe care îl veţi vedea vreodată”.

        View this post on Instagram                       A post shared by Anastasiia👑 (@_just__queen_)

Ea a ignorat sfaturile doctorului Harris conform căruia tratamentul excesiv poate duce la vătămări fizice şi psihologice, insistând că este mult mai fericită cu aspectul ei decât era înainte de injecţii. 

„Înţeleg că este ceva extraordinar. Dar este normal şi bun pentru mine, şi sunt mulţumită de aspectul meu, nu voi mai asculta niciodată medicii” - a spus femeia. 

”Sunt foarte fericită. Mă uit pe pozele mele de acum doi ani şi cred că eram urâtă. Poate că nu îţi place cum arăţi acum, dar poţi să schimbi asta fără probleme” - mai spune Anastasiia. 

Întrebată de ce nu i-a plăcut înfăţişarea ei, Anastasiia a spus: „Nu îmi plăcea faţa mea, arătam ca un hamster. Îmi place faţa subţire. Eram un hamster; obrajii erau mici”. 

Modelul de pe social media, care se mândreşte cu 270.000 de fani pe Instagram, spune că are Botox, dar şi alte substanţe în obraji, buze şi maxilar. 

        View this post on Instagram                       A post shared by Anastasiia👑 (@_just__queen_)
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite