Ultima noutate a profesorilor români: meditaţii pe messenger!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un profesor din Iaşi a a găsit un mod inedit de a câştiga bani în plus. Acesta se ofere să mediteze copiii, în schimbul sumei de 35 de lei pe şedinţă, la mai multe materii, pe messenger, după cum informează Mediafax.

Conform sursei citate, la rubrica "Meditaţii" al unui cotidian din Iaşi un profesor a dat următorul anunţ: "Ofer meditaţii pe Messenger la următoarele materii: matematică, fizică, chimie, engleză, franceză şi economie". Numele dascălului nu a fost făcut public.

Mai citiţi şi:

Baia Mare: 29 de elevi au dat declaraţii în cazul profesorului şpăgar

La modul de plată al unei şedinţe de 120 de minute se precizează: "Preţul unei şedinţe este de 35 de lei. Eu merg pe încredere şi îmi puteţi plăti după cele două ore. Banii se pun doar la bancă după ce vă trimit pe mail extrasul cu contul în care să-i viraţi", a spus acesta.

Pentru două ore de meditaţii la matematică, de exemplu, profesorul îi scanează elevului câteva pagini din culegeri, după care copilul trebuie să rezolve exerciţiile propuse. Pentru a dialoga se foloseşte webcam-ul, lucru care ajută deoarece, în opnia dascălului, cei doi sunt "faţă în faţă".

Astfel, cu un cont în bancă şi cu un id de messenger poţi începe să acorzi meditaţii virtuale, fără nicio problemă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite