Traian Berbeceanu, critic la adresa tinerilor poliţişti: „Măi, copii, lăsaţi feişănu că bătaia doare ca dracu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Berbeceanu a criticat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, comportamentul unui anumit tip de tânăr agent de poliţie.

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia le atrage atenţia tinerilor poliţişti că nu ţinuta vestimentară şi prezentarea atent aleasă fac obiectul activităţii lor, recomandânu-le acestora cât mai multe antrenamente pentru îmbunătăţirea calităţilor de poliţişti. 

”Văd tot felul de fotografii cu tineri poliţişti în uniformă, frumoşi şi eleganţi de-ţi vine să-i iei acasă. Cu ochelari de soare cool, uniforme slim mulate pe pulpe şi buci, câte-o vestuţă tactică ori antiglonţ cambrată pe piept şi, musai, cu braţele arcuite pe lângă corp, aşa cum vezi numa-n filmele americane. Iar pe fundal, Loganu din dotare. 

Măi copii, lăsaţi feişănu că bătaia doare ca dracu'! Mergeţi la sală şi pe terenul de sport şi munciţi până la epuizare, mergeţi în poligonul privat şi înroşiţi ţeava la armă, mergeţi în poligonul auto şi rupeţi anvelopele cu exerciţii tactice, mergeţi, seara târziu, în cartierele rău famate, în cluburile şi crâşmele cu probleme dar îmbrăcaţi civil şi fără să vă fâlfâiţi legitimaţiile. Iar în timpul care vă rămâne, puneţi mana pe carte. Iar după al cincizecilea infractor prins, luaţi-o de la capăt după aceeaşi reţetă. Este doar un sfat!”, a scris fostul ofiţer pe Facebook.

Traian Berbeceanu s-a retras anul trecut din poliţie, după o activitate desfăşurată pe parcursul a 25 de ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite