Tehno-Noutaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rama foto S-Frame
Rama foto S-Frame

Într-o combinaţie de design luxos şi calitate a imaginii excepţională, modelele S-Frame de la Sony se diferenţiază de toate celelalte modele de rame foto. Cele şase modele S-Frame includ vârful de gamă X85, cu o calitate excepţională a imaginii, dar şi modele cu preţ convenabil, precum E75 şi E73.

Tehnologie TruBlack pentru rame S-Frame

Modelele X85 şi X95 beneficiază de funcţii inteligente şi dispun de ecran LCD Clear Photo, cu tehnologia exclusivă Sony TruBlack, putând stoca până la 4.000 de imagini. Fiecare model este dotat cu o telecomandă, pentru controlul slideshow-urilor şi al altor funcţii de afişare. Ramele foto vor fi disponibile la un preţ de aproximativ 220 de euro.

Boxă uşoară pentru laptop

Pentru a îmbunătăţi calitatea audio a laptopurilor de dimensiuni reduse, Logitech a lansat sistemul Speaker Z205, o boxă uşoară ce dispune de două drivere de înaltă performanţă şi de un amplificator integrat. Fie că este vorba de un Mac sau de un laptop cu Windows, fie de un netbook, boxele Logitech Z205 pot fi ataşate de marginea de sus a ecranului printr-un sistem facil de prindere. Z205 are dimensiuni de 1,35 inch grosime şi 2,5 inch înălţime. O husă de protecţie facilitează transportul boxei. Cablul USB inclus este suficient pentru alimentare, fără a fi nevoie de o sursă externă suplimentară. Speaker Z205 e disponibil la un preţ de 39,99 de euro.

Noi standarde de fotografiere rapidă

Samsung a lansat modelul WB2000, o cameră foto compactă de 10 megapixeli şi funcţie de înregistrare video full HD de 1080P. Cu o viteză de 1.000 de cadre pe secundă şi mod de declanşare capabil să capteze pe secundă 10 imagini la rezoluţie maximă, WB2000 stabileşte noi standarde de fotografiere rapidă. WB2000 amplifică experienţa imaginii digitale prin funcţia Advanced Panorama Shot, cu opţiunea Dual Capture, de identificare a obiectului. Camera foto WB2000 are un ecran AMOLED de trei inch, ce garantează un nivel de contrast mai ridicat. WB2000 este disponibilă din luna aprilie la un preţ apreciat la 380 de dolari.

Frigider cu funcţii avansate

Conceput special ca să atragă un număr mare de utilizatori înclinaţi spre eleganţă, dar şi spre performanţă, modelul RL55/52, de la Samsung, combină inovaţia în design şi tehnologie rezultând un "must-have" în orice bucătărie modernă. Frigiderul se încadrează în clasa A++ , cu consum redus de energie, dispunând de tehnologia No Frost şi de agentul frigorific R600a. Modelul RL55/52 dispune de funcţia CoolSelect Zone, prin care utilizatorul stabileşte o temperatură preferenţială pentru un anumit sector al frigiderului, independent de temperatura generală. Frigiderul va fi disponibil din luna martie la un preţ de aproximativ 2.000 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite