Tehno - Noutăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expertul Feng shui Paul Darby şi Logitech au dezvoltat două medii unice şi creative care ajută la organizarea mediului de lucru cu laptopul, astfel încât să se atingă randamentul maxim.

Logitech aplică un concept Feng shui

Conform principiilor Feng shui, alegerea culorilor şi amplasarea obiectelor într-o cameră pot ajuta la atingerea succesului în muncă şi în viaţa personală. Culorile din jurul calculatorului vor urca şi vor transporta energia „chi" în toată încăperea, ajutând la creativitate, gândire pozitivă şi idei strălucite. Culorile verde şi galben trebuie distribuite în estul şi sud-estul încăperii, iar nuanţele de roşu şi galben, în partea de sud, pentru a atrage energia pozitivă, entuziasm şi oportunităţi.

Monitorul care odihneşte ochii

Philips a anunţat lansarea în România a monitorului Philips LightFrame. Acesta are 22 de inch şi un finisaj lucios de culoare albă, fiind creat cu scopul reducerii oboselii ochilor. Lumina albastră percepută de al treilea receptor ocular are un efect relaxant şi revigorant, principiu integrat în tehnologia LightFrame. Monitorul emite o lumină albastră caldă, care relaxează utilizatorul, ridică nivelul de concentrare şi reduce fenomenul de oboseală a ochilor. Monitorul LightFrame încorporează tehnologii SmartContrast, SmartImage şi TrueVision, pentru redare optimă a imaginii. Monitorul are garanţie de trei ani şi costă 999 lei.

Galaxy S (GT-I9000) cu „Smart Life"

Bazat pe tehnologie Android, modelul Galaxy S încorporează un ecran Super AMOLED de 4 inch şi un procesor pentru aplicaţii de 1GHz, care permite stocarea şi vizualizarea de fişiere video în format HD. Camera foto are 5 megapixeli, autofocus, geo-tagging, precum şi funcţia de detecţie a mimicii feţei. Funcţia "Social Hub" asigură conectivitate permanentă la reţelele sociale. Galaxy S le va permite utilizatorilor din toată lumea să experimenteze "Smart Life", care oferă o viteză remarcabilă de procesare şi opţiuni de căutare personalizate, precum Layar Reality Browser. De asemenea, există o gamă variată de aplicaţii Google, oferită de Android Market. Preţul nu a fost încă anunţat.

Primul Blu-ray player 3D

Samsung Electronic lansează primul Blu-ray player 3D dedicat din lume. BD-C6900 prefigurează începutul unei noi ere a divertismentului, care îi oferă utilizatorului o experienţă 3D FULL HD desăvârşită. Samsung oferă în premieră utilizatorilor posibilitatea de a viziona titlurile 3D Blu-ray preferate chiar de acasă. Aparatul are o formă subţire, un design modern cu carcasă transparentă şi este în totalitate compatibil cu 3D Blu-ray, Blu-ray standard şi DVD. Aparatul poate transmite conţinut video, muzică sau fotografii prin reţeaua de acasă şi dispune de conectivitate Wi-Fi. Este disponibil de la începutul lunii aprilie, la un preţ de 1.499 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite