Sondaj: Elena Udrea este cea mai sexy persoana publica, iar Ion Ţiriac cel mai admirat om de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sondaj BCS inanţat de Fundaţia Societatea Civilă arată că Ion Ţiriac este cotat ca fiind cel mai admirat om de afaceri, Elena Udrea este cea mai sexy persoană publică, Mircea Dinescu cea

Un sondaj BCS inanţat de Fundaţia Societatea Civilă arată că Ion Ţiriac este cotat ca fiind cel mai admirat om de afaceri, Elena Udrea este cea mai sexy persoană publică, Mircea Dinescu cea mai apreciată personalitate a societăţii civile, iar Cristian Tudor Popescu este cel mai bun ziarist, informeazp NewsIn.

Sondajul efectuat în perioada 3-10 septembrie a.c. evidenţiază că cel mai admirat om de afaceri este considerat Ion Ţiriac, cu 47,5%, el fiind secondat de Gigi Becali cu 35,7%, iar pe locul trei se află Dinu Patriciu cu 33%.

La categoria "Cea mai sexy persoană publică ", pe primul loc se situează Elena Udrea, secretarul executiv al PD având 27,9%. Fosta consilieră a preşedintelui este urmată de vedetele TV Mihaela Rădulescu (23,2%), Andreea Marin (21,8%), Nicoleta Luciu (11,5%) şi Oana Zăvoran (7,9%).

Mircea Dinescu, Gabriel Liiceanu şi Andrei Pleşu ocupă prima poziţie, la egalitate, cu 6,7%, la capitolul cea mai admirată personalitate în viaţă din domeniul societăţii civile,

În domeniul celor mai admirate personalităţi din domeniul presei, Cristian Tudor Popescu acumulează 25,3%, urmat de Ion Cristoiu cu 15,4%, Andreea Esca cu 13,5% şi Robert Turcescu cu 11,9%.

Cei mai apreciaţi cântăreţi sunt Irina Loghin, Angela Similea şi Dan Bittman, în timp ce Steaua este cea mai admirată echipă de fotbal cu 42,7%, urmată la distanţă mare de Dinamo cu 13% şi Rapid cu 8,8%.

Sondajul din perioada 3-10 septembrie a fost realizat pe un eşantion de 1 126 de persoane în vărstă de peste 18 ani. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă a României, cu o eroare statistică de plus-minus 3%.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite