S-a reluat circulația trenurilor pe relația Rakhiv-Ucraina-Valea Vișeului-România și retur

0
Publicat:

Este vorba despre o linie de ecartament larg, trenuri operate de administrația din Ucraina. Pe 17 ianuarie circulă și două trenuri suplimentare.

image

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a informat marți că din 17 ianuarie s-a reluat circulația trenurilor pe relația Rakhiv-Ucraina-Valea Vișeului-România și retur.

Tot pe 17 ianuarie vor circula două trenuri suplimentare, însoțite de oficialități din Ucraina și România.

Cum circulă trenurile

Trenul suplimentar nr.757 Rakhiv – Valea Vișeului, cu plecare din Rakhiv la ora 11:25 - sosire în Valea Vișeului la ora 12:00;  trenul suplimentar nr. 758 Valea Vișeului – Rakhiv, cu plecare din Valea Vișeului la ora 15:50 - sosire la Rakhiv la ora 16:25;

De asemenea tot începând de azi, vor circula trenurile: trenul nr. 755 Rakhiv – Valea Vișeului, cu plecare din Rakhiv la ora 15:10 - sosire în Valea Vișeului la ora 15:45;

trenul nr. 756 Valea Vișeului – Rakhiv, cu plecare din Valea Vișeului la ora 18:15 - sosire la Rakhiv la ora 18:50.

Î𝐧𝐜𝐞𝐩â𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟏𝟖 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐩𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚ț𝐢𝐚 𝐑𝐚𝐤𝐡𝐢𝐯 – 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢ș𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 ș𝐢 𝐫𝐞𝐭𝐮𝐫, 𝐯𝐨𝐫 𝐜𝐢𝐫𝐜𝐮𝐥𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭, 𝟐 𝐩𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐫𝐢, 𝐚𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥:

𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐥 𝐧𝐫. 𝟕𝟓𝟑 𝐑𝐚𝐤𝐡𝐢𝐯 – 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢ș𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐜𝐮 𝐩𝐥𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐤𝐡𝐢𝐯 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟎𝟕:𝟏𝟎 - 𝐬𝐨𝐬𝐢𝐫𝐞 î𝐧 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢ș𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐚 𝐨r𝐚 𝟎𝟕:𝟒𝟓;

𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐥 𝐧𝐫. 𝟕𝟓𝟒 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢ș𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 – 𝐑𝐚𝐤𝐡𝐢𝐯, 𝐜𝐮 𝐩𝐥𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢ș𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏:𝟒𝟓 - 𝐬𝐨𝐬𝐢𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐑𝐚𝐤𝐡𝐢𝐯 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟐:𝟐𝟎;

𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐥 𝐧𝐫. 𝟕𝟓𝟓 𝐑𝐚𝐤𝐡𝐢𝐯 – 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢ș𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐜𝐮 𝐩𝐥𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐤𝐡𝐢𝐯 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟓:𝟏𝟎 - 𝐬𝐨𝐬𝐢𝐫𝐞 î𝐧 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢ș𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟓:𝟒𝟓;

𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐥 𝐧𝐫. 𝟕𝟓𝟔 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢ș𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 – 𝐑𝐚𝐤𝐡𝐢𝐯, 𝐜𝐮 𝐩𝐥𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐕𝐢ș𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖:𝟏𝟓 - 𝐬𝐨𝐬𝐢𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐑𝐚𝐤𝐡𝐢𝐯 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖:𝟓𝟎.

"Este important de precizat faptul că, de la începutul anului 2022, odată cu izbucnirea conflictului din Ucraina, CFR SA a depus eforturi susținute pentru a face față creșterii capacității transportului feroviar de călători și de marfă, înregistrat atât în punctele de frontieră de la granița cu Ucraina (Halmeu și Vicșani), dar și cele de la granița cu Republica Moldova (Cristești Jijia, Socola, Fălciu și Galați Largă), prin lucrările executate în regie proprie, lucrări care au avut drept scop atât reluarea traficului feroviar pe linii CF (ecartament larg/ecartament normal) închise cu ani în urmă, dar și îmbunătățirea condițiilor de tranzitare și de manevră pe liniile din stațiile de cale ferată", anunță CFR Călători.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite