Poştaşi londonezi, surprinşi după ce au mâncat negrese cu canabis dintr-un colet nerevendicat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Serviciul poştal britanic a anunţat joi că va deschide o anchetă, după ce pe reţelele de socializare a fost postată o înregistrare video în care apar angajaţi londonezi în stare aproape de inconştienţă după ce au mâncat negrese cu canabis dintr-un colet nerevendicat.

„Astăzi, toţi poştaşii din Clapham (sudul Londrei) au mâncat din greşeală negrese cu haşiş şi a trebuit să îi ridic unul câte unul pentru că erau drogaţi", se spunea în textul videoclipului, acum şters.

În imagini se vedea un poştaş care se străduia să împingă căruciorul, în timp ce unul dintre colegii săi striga „Eşti foarte drogat", după ce a mâncat negrese dintr-un pachet etichetat „Comestibile de Pablo Chocobar".

Acelaşi poştaş apare apoi stând pe un scaun, iar un coleg explică: „A mâncat două”. „Am mâncat patru", îl corectează bărbatul aşezat.

„Am lansat o investigaţie care va determina dacă trebuie luate măsuri, inclusiv disciplinare", a declarat un purtător de cuvânt al serviciului poştal britanic.

Negresele proveneau dintr-un colet care nu fusese ridicat de o lună, precizează aceeaşi sursă.

De asemenea, Royal Mail a subliniat că „reaminteşte întregului personal de livrare procedurile corecte pentru trimiterile fără adresă de livrare sau de retur".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite