Orange susţine comunitatea prin conectivitate şi echipamente pentru spitalele din prima linie: donaţiile făcute de companie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele acestea, când fiecare gest contează, solidaritatea, responsabilitatea şi grija pentru comunitate sunt esenţiale, Orange a lansat o campanie prin care susţine comunitatea prin conectivitate şi a donat echipamente pentru spitalele din prima linie.

Acţiunile Orange s-au concentrat pe asigurarea continuităţii serviciilor, oferirea de conectivitate neîntreruptă clienţilor şi protejarea tuturor angajaţilor săi, fără de care furnizarea acestor servicii nu ar fi fost posibilă.

În egală măsură, eforturile companiei se îndreaptă către susţinerea comunităţii, pentru care sănătatea, educaţia şi conectivitatea sunt vitale.

Conectivitate neîntreruptă pentru cei din prima linie

„Mai mult ca oricând, de conectivitate trebuie să beneficieze şi cei care îşi riscă viaţa şi sănătatea în fiecare zi. Astfel, tot personalul medical, cât şi cel auxiliar (asistente, infirmiere, etc), clienţi Orange, care îşi desfăşoară activitatea în spitalele publice din prima linie destinate tratării pacienţilor afectaţi de noul coronavirus vor beneficia gratuit de internet nelimitat pe o perioadă de două luni. Acest beneficiu se acordă tuturor solicitărilor primite până în data de 31 mai 2020, iar procedura de aplicare poate fi găsită pe pagina dedicată campaniei“, se arată în comunicatul emis de reprezentanţii companiei de telefonie mobilă.

De asemenea, în parteneriat cu Samsung România, Orange direcţionează către 55 de spitale publice de pe întreg teritoriul României 330 de pachete formate din telefoane Samsung Galaxy A51 şi SIM-uri cu resurse de voce şi internet nelimitat valabile pe o perioadă de şase luni. Prin intermediul acestora, personalul medical îşi va putea desfăşura mai eficient activitatea şi va putea comunica mai uşor cu pacienţii aflaţi la distanţă sau cu alte cadre medicale.

Echipamente pentru spitale

Orange România, alături de Fundaţia Orange, continuă să sprijine comunităţile şi societatea românească. Astfel, se implică în lupta împotriva noului coronavirus prin alocarea sumei de 400.000 EUR către Crucea Roşie Română. Suma va fi folosită pentru dotarea secţiilor de ATI cu aparate de ventilaţie artificială pentru spitale publice din ţară, precum şi pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie.

Conectivitate pentru educaţie

Educaţia rămâne şi ea indispensabilă. Prin intermediul platformei Digitaliada, Fundaţia Orange susţine continuitatea procesului educaţional şi comunicarea dintre profesori, elevi şi părinţi încă de la suspendarea cursurilor. Cu peste 10.000 de conturi noi, adăugate în mai puţin de două săptămâni, secţiunea Învăţare şi testare online s-a dovedit  un instrument foarte util, alături de cele peste 2000 de resurse educaţionale, disponibile gratuit pe www.digitaliada.ro. În plus, pe durata stării de urgentă, toţi clienţii Orange beneficiază de trafic de date gratuit în platforma Digitaliada, se mai specifică în comunicat.

Pe lângă resursele educaţionale din platforma Digitaliada, în perioada 26 martie - 14 aprilie Orange susţine o serie de webinare gratuite de programare în cadrul SuperCoders. Alături de trainerii din echipa Simplon România, copiii cu vârste între 10 şi 14 ani îşi vor dezvolta creativitatea şi abilitatea de a scrie cod, dar şi de a rezolva noi provocări cu ajutorul tehnologiei.

„Este rândul nostru să avem grijă de cei care acum duc pe umerii lor o presiune imensă, responsabilităţi cu impact uman şi economic major. Pentru acest motiv, considerăm că este datoria noastră, a tuturor, să sprijinim cadrele medicale în eforturile lor şi să le uşurăm misiunea de a face România bine. Acţiunile de sprijin anunţate astăzi de Orange şi Fundaţia Orange vizează în mod direct sectorul medical, însă au ecou în întreaga comunitate. Aparatura medicală este instrumentală medicilor, însă vitală pacienţilor. Momentele dificile le depăşim mai uşor împreună, de aceea, fiecare gest contează“, a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer al Orange România. 

Societate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri