O mamă din Maryland şi-a ucis doi copii în timp ce încerca să scoată dracul din ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zakieya Latrice Avery, a îngrozit America
Zakieya Latrice Avery, a îngrozit America

O femeie din Maryland şi-a ucis doi dintre copii, într-un ritual de exorcizare, dorind să  scoată spiritele rele din ei, potrivit proprilor declaraţii, a informat Marcus Jones, directorul secţiei de crime majore din cadrul poliţiei locale.


Zakieya Latrice Avery, în vârstă de  28,din Germantown, a fost acuzată de crimă de gradul unu pentru că şi-a înjunghiat până la moarte doi copii cu vârste cuprinse între un şi doi ani .

Poliţia din Montgomery County s-a deplasat la domiciliul ucigaşei vineri dimineaţă, după ce un vecin a sunat la 911 . Vecinul observase o maşină cu o uşă deschisă  şi un cuţit căzut lângă automobil.

Poliţia a găsit cei doi copii morţi şi alţi doi, cu vârste cuprinse între cinci şi opt ani răniţi prin înjunghiere.  Poliţia a raportat că femeia susţine că a crezut că diavolul intrase  în micuţi şi a încercat să-i exorcizeze.

Monifa Denise Sanford, o femeie de 21 de ani, acuzată că ar avea şi ea legătură cu cel două crime , a dat explicaţii similare în timpul interogatoriului . Monifa Sanford, care trăia de mai multe luni în aceeaşi casă cu mama ucigaşă,  a fost arestată şi ea sâmbătă. Ambele sunt acuzate de omor deosebit de grav şi tentativă de crimă de gradul întâi. Ele vor compărea, marţi după-amiază în faţa judecătorului.

Se crede că cele două acuzate s-ar fi întâlnit la biserica Exousia Ministries, din Germantown. Pastorul Darryl Jones a refuzat să confirme aceste informaţii şi să dea explicaţii pe marginea acestei tragedii.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite