O mamă a vrut să îşi vândă fiica de 13 ani unui pedofil bogat. Cine era de fapt bărbatul şi ce a păţit femeia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Gladkikh, în vârstă de 35 de ani, este mama care a încercat să vândă virginitatea fiicei ei de 13 ani unui pedofil bogat, pentru suma de aproximativ 21.000 de euro.

A fost descoperit un caz şocant în Rusia, unde Irina Gladkikh, o mamă, fostă concurentă la competiţiile de frumuseţe, a încercat să o vândă pe fiica ei unui pedofil bogat, potrivit Daily Mail.

Însă, planul i-a fost dat peste cap şi a fost condamnată la patru ani şi şase luni de închisoare. Irina Gladkikh a fost prinsă în flagrant, după ce a zburat de la Celeabinsk spre Moscova, locul în care credea că se va întâlni cu pedofilul bogat care i-a promis 21,000 de euro pentru virginitatea fiicei ei. 

Contrar aşteptărilor, acolo s-a întâlnit cu un poliţist sub acoperire.

Femeia a publicat în mediul online poze cu minora în ipostaze sexuale şi a obţinut de la un medic un certificat care să ateste virginitatea copilei. Ea a avut două complice şi şi-a recunoscut fapta.

„Am venit la Moscova să cunosc un bărbat bogat care mi-a promis sprijin financiar în schimbul unor servicii sexuale din partea fiicei mele“, a declarat „mama“ copilei la proces.

Irina Gladkikh a fost decăzută din drepturi, iar fetiţa ei a rămas în grija bunicii.

Surse apropiate spun că Irina se îmbrăca mereu cu haine scumpe, iar poliţiştii au descoperit că atât femeia, cât şi cele două complice ale ei au practicat în trecut prostituţia.

FOTO Daily Mail

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite