O femeie din SUA a fost taxată suplimentar de medic pentru că a plâns în timpul unei intervenţii chirurgicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pixabay
FOTO Pixabay

O femeie din Statele Unite a fost taxată suplimentar cu 11 dolari pentru că a plâns de durere pe parcursul unei intervenţii chirurgicale de scoatere a unei aluniţe. Pacienta a primit factura pentru serviciile medicale de care a beneficiat, iar într-o rubrică alăturată a documentului a observat taxa suplimentară pe care medicii au caracterizat-o drept „o emoţie scurtă”.

Femeia, care a avut o surpriză neaşteptată după ce a văzut costul serviciului medical, a postat pe reţelele de socializare o poză, transmite Observatornews.ro. 

„Intervenţia, 223 de dolari, Plânsul se plăteşte separat", a scris aceasta în descrierea fotografiei.

Femeia a dat asigurări că documentul, care s-a viralizat rapid, este cât se poate de real, iar taxa a fost deja achitată. Mulţi utilizatori s-au declarat de-a dreptul şocaţi de situaţie şi au criticat aceste practici ale medicilor, pe care le consideră profitoare faţă de oamenii bolnavi. 

„Acesta este cu adevărat momentul în care ar trebui să dăm jos acest sistem. Acesta este sfârşitul, societatea este coruptă", a comentat un alt utilizator.

Au existat şi alte comentarii în care oamenii povestesc despre taxele „stupide" pe care le-au primit în urma intervenţiilor medicale. Un utilizator a povestit că medicul stomatolog a început să îi scoată mai mulţi dinţi decât era nevoie pentru a-l taxa pentru doze suplimentare de anestezic.

Sursă FOTO: observatornews.ro. 

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite