O femeie a uitat 10 ani un vibrator în vagin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O britanică de 38 de ani care a mers la medic pentru că se simţea obosită şi slăbită a aflat că avea de 10 ani un vibrator în vagin.

Jucăria sexuală a fost descoperită după ce medicii i-au făcut femeii o radiografie, scrie publicaţia britanică Daily Mail. Aceasta a mers la un control pentru să se simţea obosită, pierduse în greutate şi avea incontinenţă urinară de câteva săptămâni.

Femeia a povestit că a folosit jucăria sexuală cu un fost iubit, în urmă cu 10 ani, dar că a consumat alcool şi nu şi-a mai amintit ce a făcut cu ea. Medicii au extras obiectul de 11 centimetri lungime printr-o intervenţie chirurgicală. Aceştia spun că viaţa femeii a fost în pericol, pentru că vibratorul i-a lezat vezica urinară.

Stările de oboseală şi pierderea în greutate erau simptome ale problemei urinare cauzate de vibratorul care a afectat pereţii vezicii urinare. Dacă femeia nu ar fi mers la spital, ar fi putut suferi un blocaj renal.

Unul dintre medicii care au operat-o pe femeie, dar care a refuzat să dea detalii despre starea acesteia, spune că este destul de neobişnuit ca un obiect atât de mare precum vibratorul descoperit în vagin să treacă neobservat atâţia ani, atât de către femei, cât şi de partenerii sexuali ai acesteia.

Aceasta nu este cea mai lungă perioadă în care un corp străin a fost „uitat“ în vagin, mai scrie publicaţia Daily Mail. Într-un alt caz, medicii au descoperit un obiect care a stat 35 de ani în corpul unei femei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite