„Nu a ars nici Biblia, nici tricolorul. În viaţă ni se întâmplă lucruri care nu au o explicaţie“: mesaj emoţionant al pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biblia şi tricolorul FOTO ISU Arad
Biblia şi tricolorul FOTO ISU Arad

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis un mesaj emoţionat pe pagina de Facebook, privind puterea credinţei şi a patriotismului, după ce pompierii din Arad au stins un incendiu la una dintre bisericile din localitate.

IGSU a postat despre o întâmplare prin care au trecut pompierii arădeni, care, chemaţi să stingă un incediu izbunci la o biserică, au observat că, după stingerea incendiului, în altar, o biblie şi un semn de carte în formă de tricolor nu au fost afectate de focul puternic.

„Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul... În viaţă ni se întâmplă lucruri care nu au o explicaţie şi care ne dau de gândit. Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. Pompierii au forţat uşa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenţie de aproximativ o oră, incendiul a fost stins. Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât şi tricolorul au scăpat ca prin minune! Întotdeauna există speranţă!”, a postat instituţia, pe pagina de Facebook.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite