„Mondenii”, Revelion la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei patru au pregătit poveşti noi pentru noaptea dintre ani. Mihai Bendeac, Mirela Zeţa, Andreea Gramoşteanu şi Angel Popescu fac un rezumat cât se poate de monden al tuturor întâmplărilor mai mult sau mai puţin haioase din 2008.

 „Mondenii” au pregătit multe surprize pentru noaptea dintre ani. Le-au introdus, în ultimul sezon, pe gemenele Indiggo, care au întâmpinat probleme pe drumul către glorie, aşa că au apelat la Cel de Sus. Gigi Becali nu a fost uitat nici în acest sezon, mai ales că a pierdut alegerile în localitatea pe care a reconstruit-o, conform mondenilor. Mihaela Rădulescu a avut parte de un alt an zbuciumat, începând cu campania antifumat şi divorţul, iar acum, spun „Mondenii”, luptă pentru custodia lui Dani Oţil.

Echipa naţională de fotbal a participat la campionatul european, iar peste asta nu se poate trece cu vederea. „Mondenii” subliniază nedreptăţirea suporterilor români, care nu au văzut autogoluri date de rezervele olandeze. Nici criza financiară nu a putut afecta viaţa mondenă intensă din România, unde leul se apără şi economia „duduie”.

Alegerile „mondene” de anul acesta

Anul 2008 a fost un an electoral şi, ca de fiecare dată, un om politic a fost furat cu neruşinare la voturi. Corneliu Vadim Tudor şi Miţura Arghezi analizează situaţia, iar Oana Zăvoranu este făcută cu ou şi cu oţet de către tribunul supărat.

Băsescu vrea să înceapă noul an electoral cu mintea limpede, aşa că se internează la o clinică de dezalcoolizare, de unde va susţine şi tradiţionalul discurs de Revelion.

Şi, cum sfârşitul de an este momentul bilanţului pentru toată lumea, nici Poliţia română nu face excepţie. Veţi afla câteva realizări deosebite ale instituţiei fundamentale a statului, de la agentul Augustin Veveriţă.

Primarul Marian Vanghelie dezvăluie ce le-a pregătit românilor pentru Vanghelion, Andreea Marin se apucă din nou de surprize,  iar Nikita şi Naomi lasă supărarea la o parte şi se apucă de cântat, în duetul anului 2008.

Revelionul la Prima TV

După un „Best of Cronica Cârcotaşilor”, care va fi difuzat pe 31 decembrie, de la orele 23.00, vine rândul „Mondenilor” să spună „adevărul” lor despre ce s-a întâmplat în 2008 în lumea mondenă din România. De la ora 1.00, „Trăsniţi în NATO” prezintă „Noaptea ororilor”. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite