Ministrul Cătălina Baba, apel către părinţi: Aveţi încredere în Ministerul Educaţiei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul acesta vor fi introduse clasele pregătitoare
Anul acesta vor fi introduse clasele pregătitoare

Ministrul Cătălin Baba îi asigură pe părinţi că există bani suficienţi pentru clasele pregătitoare care vor funcţiona din toamnă.

UPDATE 18.43: Nu se ştie încă exact câţi copii vor fi din toamnă la clasa I-a şi câţi la clasa 0, deoarece evaluările s-au încheiat abia azi, urmează centralizarea datelor, pentru a vedea situaţia.

După aceasta, ştiind cam câţi copii se vor înscrie în cele două tipuri de clase, se va trece la etapa următoare, achiziţionarea mobilierului şi celorlalte dotări necesare.

UPDATE 18.37: Ministrul a declarat că există toate fondurile necesare pentru clasa pregătitoare, banii s-au prevăzut la buget.

La începutul conferinţei de presă, ministrul Baba a lansat un apel către toţi părinţii din România: "Aveţi încredere în Ministerul Educaţiei Naţionale"!

Curtea de Apel Bucureşti a respins azi acţiunea unor părinţi care doreau suspendarea ordinului ministrului Educaţiei referitor la înscrierea în clasa pregătitoare şi clasa I-a.

Şcolile fac înscrieri pentru copii din vecinătate până la 5 martie, iar între 5 şi 20 martie părinţii pot căuta locuri pentru copii ilor în alte unităţi decât cele de care aparţin cu domiciliul.

Pentru informaţii, Ministerul Educaţiei a deschis o linie gratuiră, Telverde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezintă prefixul telefonic al judeţului).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite