Ministerul Apărării Naţionale organizează de Ziua Naţională a României un maraton de vaccinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto RoVaccinare
Foto RoVaccinare

Ministerul Apărării Naţionale organizează, miercuri, 1 decembrie şi joi, 2 decembrie, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare. Acesta se va desfăşura în şase spitale militare din ţară, care sunt şi centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19, arată MApN.

Cetăţenii care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de miercuri, 1 decembrie, şi până la ora 16.00 a zilei de joi, 2 decembrie, în centrele de vaccinare care funcţionează la:

  • Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iaşi,
  • Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca,
  • la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa,
  • Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova,
  • Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov
  • Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara. 

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfăşura în regim normal, conform programărilor existente. 

În perioadele 26–30 noiembrie şi 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcţionare al centrelor de vaccinare organizate de MApN va fi între 8.00 şi 16.00 în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în Platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite