Miliardară peste noapte. Câţi bani a descoperit, în cont, o femeie din Florida care a vrut să retragă 20 de dolari de la bancomat

0
0
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

O femeie din Florida a suferit un şoc, weekend-ul trecut, când s-a dus la bancomat să scoată 20 de dolari şi a descoperit că este miliardară.

Julia Yonkowski din Largo, Florida, s-a oprit la un bancomat sâmbătă, 19 iunie, ca să retragă suma de 20 de dolari. De regulă nu-şi verifică soldul, dar de această dată ceva a impins-o să o facă şi a văzut că avea 999.985.855,94 de dolari, adică aproape un miliard, relatează presa din Florida.

„Am fost îngrozită când am văzut. Ştiu că majoritatea oamenilor ar crede că au câştigat la loterie, dar eu am fost pur şi simplu îngrozită.

Am văzut în presă cazuri cu oameni aflaţi în aceaşi situaţie care au scos banii şi apoi au fost obligaţi să-i înapoieze. Nu aş face asta pentru că nu sunt banii mei. Mă cam sperie toată povestea asta, pentru că ştiţi ce probleme sunt cu ameninţările cibernetice.”

În vârstă de 60 de ani, Julia s-a alarmat teribil şi practic tot weekend-ul nu a făcut nimic altceva decât să încerce să înapoieze banii la bancă. A sunat, însă robotul telefonic pur şi simplu nu a reuşit să identifice care este problema ei şi nu a direcţionat-o către un operator uman.

Deocamdată nu se ştie ce eroare s-a produs, dar Julia este dornică ca banii să fie luaţi din contul ei cât mai curând, ca să poată dormi liniştită. 

Mai multe - Societate

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite