Metoda inedită de dezgheţare a ţevilor de apă a dus la incendierea unei case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Libertatea.ro
Foto Libertatea.ro

Un german a încercat sî dezgheţe ţevile de apă folosind un uscător de păr. Ideea s-a dovedit a fi foarte proastă deoarece se putea sfârşi tragic pentru cei din casă, după ce locuinţa a luat foc.

Este o perioadă foarte geroasă pentru locuitorii din Germania, care trec printr-o vreme polară cu temperaturi extrem de scăzute. Un proprietar din Kampfelbach a rămas fără apă caldă şi s-a hotărât să îţi dezgheţe singur ţeava, relatează Libertatea.ro.

În loc să apeleze la instalatori, cetăţeanul german a ales o metodă mai rudimentară. Cu ajutorul unui uscător de păr a încercat să repună instalaţia de apă caldă în mişcare, dar ideea s-a dovedit a fi foarte proastă. 

Acesta a uitat uscătorul de păr în priză şi când a testat dacă a revenit apa, s-a produs un scurtcircuit care a declanşat incendiul. Deşi pompierii au intervenit rapid, deja cele două etaje ale imobilului arseseră complet. 

Nimeni nu a suferit răni grave. Proprietarul şi o altă persoană au suferit intoxicări de fum, iar acum sunt la spital sub observaţie. Estimările daunelor produse de ideea germanului se ridică la 300.000 de euro. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite