METEO Vreme frumoasă pentru acest început de săptămână. Temperaturile vor ajunge şi până la 22 de grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meteorologii au anunţat că de luni se va va încălzi în toată ţara şi vor fi chiar şi 22 de grade FOTO Adevărul
Meteorologii au anunţat că de luni se va va încălzi în toată ţara şi vor fi chiar şi 22 de grade FOTO Adevărul

Vremea urmează să se încălzească, de la o zi la alta, temperaturile apropiindu-se de cele normale pentru această perioadă. În următoarele zile valorile termice se vor înregistra între 12-13 grade Celsius pe litoral, până la 20-22 de grade în vest.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a precizat că, în dimineţile următoare, este posibil să apară ceaţă în sud - est şi centru.

Meteorologii au anunţat că luni vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească în toată ţara. Cerul va fi aproape senin, dar dimineaţa, în zonele joase, local va fi ceaţă. Temperaturile se vor încadra între 13 grade doar în nordul litoralului şi 21 de grade în vest.

Şi în Bucureşti săptămâna începe cu vreme frumoasă şi ceva mai caldă. La amiază, termometrele vor indica aproximativ 17 grade, cerul va fi senin şi vântul va bate slab. 

Marţi vremea rămâne frumoasă şi temperaturile revin la normalul acestei perioade, cu maxime de la 14 grade pe litoral până la 22 de grade în vestul ţării. Soarele va fi prezent pe tot parcursul zilei în întreagă ţară, iar vântul va bate slab. Dimineaţa va apărea ceaţa, local în regiunile extracarpatice şi doar pe alocuri în rest.

În Capitală vremea va fi caldă, cu doar puţină ceaţă în primele ore din zi, iar apoi va apărea soarele. Vântul va bate slab, iar temperaturile maxime se vor încadra între 18-19 grade Celsius.

În noaptea de marţi spre miercuri va ploua în sud-vestul ţării.

Miercuri vremea fi în general frumoasă, însă în vestul ţării norii vor începe să se adune şi va ploua slab. Temperaturile la amiază se vor încadra între 14 grade pe litoral şi 21 de grade în Banat. În următoarele zile se va răci în vest, centru şi nord, însă, potrivit meteorologilor, nu va fi la fel de rece ca săptămâna trecută. 

În Bucureşti vremea se va menţine caldă, însă vântul va bate slab. Valorile termice se vor încadra între 18-19 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite