METEO În weekend, vremea rămâne deosebit de caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În weekend, temperaturile vor depăşi 35 de grade în sudul şi vestul ţării FOTO Adevarul
În weekend, temperaturile vor depăşi 35 de grade în sudul şi vestul ţării FOTO Adevarul

În weekend, vremea va fi caldă în toate regiunile, cu temperaturi maxime ce vor depăşi frecvent 30 de grade Celsius. Va ploua slab, mai ales în estul ţării.

Vineri, vremea va fi deosebit de caldă, mai ales în vestul şi sudul ţării. Se vor înregistra 34 de grade în Banat şi Oltenia, 33 în Muntenia şi Crişana şi 32 de grade în Transilvania. Vor fi 30 de grade în Transilvania şi Dobrogea, dar şi în Moldova, unde izolat va ploua.

Sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă, iar maximele termice vor depăşi în multe regiuni 35 de grade. Vor fi 37 de grade în Oltenia, 36 în Muntenia, Banat şu Crişana şi 33 de grade în Transilvania. În restul regiunilor, maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 de grade. În Moldova şi Dobrogea va ploua izolat, iar precipitaţiile, deşi de scurtă durată, ar putea căpăta aspect de vijelie.

Şi duminică maximele termice vor atinge în unele regiuni din sudul şi sud-vestul ţării 37 de grade Celsius. Vor fi 36 de grade în Crişana, 35 în Muntenia, iar în Transilvania vor fi 33 de grade. În restul regiunilor, temperaturile se vor situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius. În Moldova ar putea ploua izolat, iar aversele ar putea fi însoţite de descărcări electrice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite