Mesaje de Crăciun 2021. Idei de urări şi felicitări pentru sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Sărbătorile sunt momentul prielnic în care putem să le transmitem celor dragi urări şi felicitări.  Mai e puţin până la Crăciun, iar imaginaţia poate fi pusă la încercare când trebuie să alegem sub ce formă transmitem oamenilor clasicele „Sărbători Fericite!”.

În fiecare an se întâmplă să nu fim alături de toţi cei dragi nouă, dar mesajele de Crăciun pot fi metoda cea mai bună de a-i face bucuroşi de sărbători.

Urări de Crăciun pentru familie

Gândurile mele se îndreaptă către voi de Sărbători. Mi-aţi fost alături de-a lungul timpului şi vreau să vă doresc să aveţi un Crăciun minunat, cu bucate alese şi clipe multe alături de cei dragi. La mulţi ani!

Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!

Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulţumesc că aţi fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă şi tată!

Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La multi ani!

Mesaje de Crăciun pentru persoana iubită

În noaptea de Crăciun vreau să văd o gramadă de stele, nu pe cer, nici pe brad, ci în ochii tăi.. Crăciun fericit, iubire!

Anul acesta nu va veni Moşul la mine, pentru că nu are ce să îmi aducă: deja am tot ce mi-aş fi putut dori de la viaţă. Te am pe ţine! Crăciun Fericit!

Nu Crăciunul mă face mai bun, ci tu, în fiecare zi, pentru că mă faci să te iubesc tot mai mult. Crăciun Fericit!

Mesaje de Crăciun pentru prieteni

Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!

Mesaje amuzante de Crăciun

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani. Crăciun fericit!

Cioc! Cioc! Cioc! Îţi bat în poartă, sunt eu Moşul cel pe-o roată! Chiar de vin prin telefon şi tu nici nu prea ai ton, mă prefac că eşti cuminte şi îţi dau ceva merinde, dar de vei veni la mine, te vei simţi şi mai bine!”

Să ai un Crăciun Fericit şi să trăieşţi în Sărbătoare, să-ţi miroasă a brad în casă şi a bani în buzunare!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite